Welkom bij RvD Detailing 

Car detailing in Sas van Gent, Terneuzen, Hulst en omstreken

 

Sinds enkele jaren vindt u Roy van Dijk Detailing in Sas van Gent, Terneuzen en Hulst. De detailing van auto’s is voor mij altijd al een hobby geweest die is uitgegroeid naar een echte passie. De afgelopen jaren ben ik dan ook veel bezig geweest met het detailen van eigen auto’s en die van familieleden. Sindsdien is mijn onderneming sterk gegroeid en kunt u terecht bij RvD Detailing in Sas van Gent, Terneuzen, Hulst en omgeving. Passie, geduld, kwaliteit en lak besparing zijn kwaliteiten die bij RvD Detailing hoog in het vaandel staan.

Wat is het verschil tussen poetsen en car detailing?

 

Veel mensen weten niet goed wat precies het verschil is tussen het gewoon poetsen van de auto en car detailing. In tegenstelling tot detailing, wordt bij een regulier poetsbedrijf uw auto slechts gewassen met zeep en worden er daarna een hoop oliën op uw auto gesmeerd. Hierdoor ziet de auto er tijdelijk weer mooi uit, maar al na korte tijd merkt u dat de krassen en/of doffe lak weer terug tevoorschijn komt. Bij RvD Detailing gaan we flink wat stappen verder en zorgen we ervoor dat zowel grote als kleine krassen verwijderd worden en de lak weer schijnt zoals nooit tevoren.

Verschillende stappen van car detailing

 

Om het proces van car detailing toe te lichten, nemen we u mee door alle verschillende stappen. Om te beginnen wordt de huidige staat van uw auto opgemeten, zodat er een plan van aanpak kan worden gemaakt. Hierna wordt uw auto gewassen en ontdaan van viezigheid. Dit gebeurt met een Ph-neutrale shampoo en de 2 emmer methode zodat er geen kleine krasjes ontstaan tijdens het wassen. Na het wassen wordt uw auto gepolijst, waardoor zowel grote als kleine krassen verwijderd. Afhankelijk van de staat van de lak van uw auto gebeurt dit in enkele of meerdere keren. Hierna wordt uw auto beschermd met een hoogwaardige wax of coating laag, zodat uw auto weer begint te schijnen als nieuw en u langer van uw auto kunt genieten. Voor we beginnen met het detailing proces wordt altijd met u afgesproken wat u precies wilt laten doen aan uw auto. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij RvD Detailing te Sas van Gent maken we alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit producten en hoog aangeschreven merken. Op deze pagina vindt u diverse standaard pakketten voor car detailing in Sas van Gent, Terneuzen en Hulst. Uiteraard kan dit aangepast worden naar uw wensen en kunt u ook voor losse onderdelen kiezen, zoals bijvoorbeeld het herstellen van alleen de koplampen of het schoonmaken van een stoel die onder de vlekken zit.

Contact voor detailing in Sas van Gent of omgeving

 

Voor het maken van een afspraak voor detailing in Sas van Gent, Terneuzen en Hulst of voor meer informatie over car detailing kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met RvD Detailing.

E-mailen
Bellen