Welkom bij RvD DetailingOp deze pagina vind u diverse pakketen klik op de links voor meer informatie per pakket.


Wash and Shine


In circa drie uur wordt uw auto met de hand gewassen met high-end producten volgens de standaard van het detailen. Uiteraard wordt de auto ook van binnen schoongemaakt.


Interieur detail


Hier word het complete interieur gereinigd zoals alle harde kunststof delen ( dasboard en deurpanelen ). Dit kan door middel van een interieur reiniger en waar nodig met stoom. Stoffen bekleding word gereinigd door middel van stofzuigen en eventueel shamponeren. Lederen bekleding word gereinigd met een leer reiniger vaak i.c.m. stoom.
Waarna alles terug beschermd word met een dressing en of coating tegen UV straling en vlekken.

Showroom Detail

 

U heeft plannen om uw auto te verkopen of in te ruilen op een nieuwe auto, maar uw auto heeft wel gebruikerssporen? Wij wassen en polijsten uw auto zodat deze er weer keurig bij staat. Na deze detail is uw auto meer waard en zal de verkoop makkelijker gaan. Deze behandeling is ook mogelijk voor leaseauto’s die ingeleverd moeten worden na de leasetermijn.


Gold Detail

Deze behandeling is vooral bedoeld voor auto’s met krassen en of een sterk verweerde lak. Maar ook auto’s die alleen het beste van het beste verdienen zijn erbij gebaat!

Tijdens deze behandeling wordt uw auto grondig gereinigd. Daarna word uw auto gepolijst verwijderen van krassen en terug ophalen van de glans. Opgevolgd door het grondig ontvetten voor een betere hechting van de coating. Standaard word de SI3D coating van Nanolex gebruikt. Als optie kan u kiezen voor een coating die langere bescherming beid zoals de SI3D MAX of de combi SI3D BC + SI3D.

Na deze intensieve behandeling is uw auto mooier en beter beschermd dan ooit!Tevens kunt u bij ons ook terecht voor maat werk of dit nu gaat om een enkele diepere kras, doffe koplampen of vlekken in uw interieur neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Na iedere behandeling krijgt u van ons advies mee hoe u uw auto het beste verder kan onderhouden zodat u nog langer kan genieten van uw auto.

E-mailen
Bellen